calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

“MILENA, TI SI ALKOHOLIČARKA”: Moka Slavnić opleo po Aninoj kumi!

Objavio: RHT
27/02/2023 3:30 PM

Situacija nakon ulaska Ane Ćurčić u Zadrugu 6 zbog obračuna s bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić sve je ozbiljnija.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon gotovo benignih priča o zajedničkom životu koji nije bio sjajan, a činili su ga novčani dugovi i Zvezdanov boravak u zatvoru, Ćurčićeva je iznela i potresnu priču punu tragičnih detalja koji su u njihova četiri zida uključivali verbalno i fizičko matretiranje, lišavanje slobode i primoravanje na intimne odnose.

Dok Anine dane u „beloj kući“ obeležavaju suze i raspoloženje na ivici nervnog sloma, u spoljnom svetu dešava se rijaliti u kome je učešće uzela podrška nekada zaljubljenog para. Pravi rat putem medija vode Anina kuma Milena Kačavenda i Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić.

Kačavenda je u javnim nastupima potvrdila šve što je Ana ispričala o životu sa Zvezdanom, ali iznela i niz šokantnih detalja.

Foto: HYPETV

– Imala sam najgore obračune sa Zvezdanom, kao pravi muškarac. Sekirom sam razvaljivala vrata da bih je spasla. Ana je ležala plava, modra, iscepana, krvava i prebijena. Dotle je došlo, da sam uzela nož i gađala ga, a Zvezdan je bežao – prisetila se kuma Milena u „Novom jutru“ na Pink televiziji. Ona je dala sud i o Zvezdanovom ocu.

– Moku nisam videla na proslavama dečjih rođendana, na slavama, nikada u zatvoru gde sam ja posećivala njegovog sina sa svojom drugaricom. Zvezdan nije imao kontakt s ocem. Ja bih „tatka bez patke“ pozvala da se suočimo oči u oči. Gde si, tata, bio kad je trebalo, gde si bio sve ove godine, gde si sada? Ti jednom mongoloidu od 50 godina držiš stranu da provodi vreme sa mladom ženom čiji će život zasigurno uništiti. Imam utisak da „tatko bez patke“ želi da uđe u rijaliti i zaradi neki novac – rekla je kuma Kačavenda.

Tragom svih priča koje su proteklih dana izašle u javnost pozvali smo Zorana Slavnića koji nam se javio i osuo paljbu po kumi. Umesto da prokomentariše ponašanje svog sina kog je do juče podržavao i nalazio opravdanje, on se ostrvio i na nas.

Foto: Printscreen YouTube

– U medijima je svaki dan kuma alkoholičarka – počeo je besno Moka, i dodao:

– Koja je ona budala, da se posere na mene i Zvezdana? Stavio sam embargo na medije i neću da pričam dok se prostor daje takvima kao što je kuma Kačavenda – bio je besan Moka, koji nam je na kraju razgovora i zalupio slušalicu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS