calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DEMANTI: Cveta negirala da je SPAVALA sa Bilalom i njegova dva druga! ( VIDEO )

Objavio: RHT
27/02/2023 11:30 AM

Pre nekoliko dana se povela priča u Beloj kući da je Bilal Brajlović priznao da je opštio sa Super Cvetom pre povratka u “Zadrugu”, pto je ona večeras oštro demantovala u studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

FOTO: ATA Images

Bilal mi je javio kad je ulazio, tetovirala sam ga, tu se smejali. Ušao je u subotu, zvao me u petak, pitao da li može da prespava kod mene, sa dva druga je, ja rekla da imam ekstra sobu. Izašla sam u susret. Došao je sa dva druga, prespavali su i otišli. Onda sam naletala na fenomenalan klip gde je rečeno da su sva trojica sa mnom opštili. Ja sam i dalje sa momkom sa kojim sa bila pre ulaska u “Zadrugu”. Videla sam da me je Anđela isprozivala, smejali su se na konto mog izgleda i ona kao:

“Hej, sa njih trojicom je bila”. Makar nisam ‘oprala’ zube na nacionalnoj televiziji – istakla je Cveta.

hypebih.ba / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS