calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

IZBORI U CRNOJ GORI: Mandić će rasturiti Mila!

Objavio: RHT
26/02/2023 9:46 AM

Bez obzira na sve kalkulacije i na to da li će partije pobednice 2020. godine pozvati simpatizere i članove da glasaju, apsolutno očekujem pobedu Mandića, kaže Vladimir Dobrosavljević.

Foto: Printscreen Youtube

„Diktator uvek poslednji sazna da je izgubio izbore. Tako je i u slučaju kandidata DPS-a za predsedničke izbore Mila Đukanovića, koji u startu ima čak 70.000 glasova manje“, stoji u tekstu crnogorskog portala borba.me uz informaciju da je Đukanović ipak odlučio da uđe u trku za predsednika Crne Gore.

Pre nekoliko dana je izjavio da se malo umorio od vođenja države (na vlasti je preko 30 godina), a juče je s omladincima DPS-a prisustvovao predaji svoje kandidature navodeći da je želeo da ispoštuje DIK (državnu izbornu komisiju) i da u izbornu trku ulazi s namerom da pobedi što ubedljivije i što pre.

Dosad su iz DIK-a potvrdili kandidature jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković, u međuvremenu se kandidovao i lider Demokrata Aleksa Bečić, a izbori će biti održani 19. marta.

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS