calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO)

VIŠE NIJE UKRAJNA! ŠVEDSKA JOŠ NIJE IZABRALA PREDSTAVNIKA, A PRVA NA KLADIONICAMA (VIDEO)

Objavio: RHT
25/02/2023 12:45 PM

Od 4. februara do 11. marta održava se Melodifestivalen, 63. izdanje švedskog muzičkog takmičenja na kome se bira predstavnik Švedske na Evroviziji. Večeras se emituje četvrti krug takmičenja, a favorit za pobedu na Melodifestivalenu je Lorin s pesmom “Tattoo”. Sinoć je objavljen isečak njenog scenskog nastupa.

FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čim se saznalo da se Lorin takmiči na Melodifestivalenu, Švedska je skočila na evrovizijskim kladionicama, iako njihov predstavnik još nije proglašen. Trenutno su prvi na kladionicama i prestigli su Ukrajince, koji su dugo vremena bili pri samom vrhu.

Foto: Printscreen

Uz Lorin, za pobedu na festivalu bore se još muzički ansambl Smash Into Pieces, Marijet, Kiana, Signe & Hjördis, Emil Henrohn i Aksel Šillstrom. Međutim, s obzirom na to da je Lorin već predstavljala Švedsku na Eurosongu s pesmom “Euphoria” i pobedila 2012. godine u Bakuu, jasno je zbog čega sve ankete naginju u njenu korist.

Euvovizijski fanovi su oduševljeni njenim nastupom

Zbog njenog mogućeg nastupa na Eurosongu, najviše su oduševljeni obožavatelji tog takmičenja. Tviter je u poslednja 24 sata preplavljen objavama u vezi s Lorin.

“Ako ne pošaljemo Lorin, mi smo idioti”, “Treba napraviti peticiju da Lorin dobije titulu boginje Eurosonga ove godine”, “Otkad je izašao isečak njene pesme, čini mi se da ćemo gledati prvog dvostrukog pobednika moderne Evrovizije”, “Obožavam pesmu”, “Pobednica Eurosonga 2023.”, neki su od tvitova oduševljenih fanova Evrovizije.

Preostaje još videti hoće li Lorin zaista pobediti na Melodifestivalenu i predstavljati Švedsku u Liverpulu ili je uzbuđenje nastalo zbog njene stare slave s Eurosonga i velike pobede s pesmom “Euphoria”.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS