calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Anina kuma o jezivom Zvezadnovom nasilju: “Bila je vezana za radijator 8 sati”

Objavio: RHT
24/02/2023 10:00 PM

Priča ljubavnog trougla, Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić podelila je široki auditorijum na tri različite strane.

Foto: Printscreen YouTube

I dok mnogi imaju svog favorita, Anina kuma, Milena Kačavanda ne prestaje da iznosi prljav veš.

– On je nju tukao, šta bi bilo kada bih rekla da je ona 8 sati bila vezana za radijator, vukao je za kosu, a on je sedeo na krevetu, jeo keks i pio mleko. Ovo je prvi put da sam ja izgovorila – rekla je Milena u emisiji Magazin In.

Ana je takođe sinoć iznela jezive optužbe na račun Zvezdana.

– Sve me razara, a sve ću pokazati. I šta je poštovanje i šta je žrtva i šta je maltretiranje i šta je nasilnost i šta je psihičko maltretiranje i šta je kocka. I zašto si došao ovde. J***m li ti sve da ti jebem što si mene i moju decu uništio i moju majku i sve nas. Glodaru jedan smrdljivi – odgovorila je ona.

Foto: instagram/ ana_76___, Printskrin Kurir

– Sram te bilo – ponavljao je Zvezdan.

– Što si me ostavio bez ičega i bez stana i bez krova nad glavom i mene i moju decu i zbog toga p**ko jedna došao ovde da j***š. J***ću te usta za ovo i sve ću da ti iznesem. Šta si mi godinama radio. Kako si me tukao, kako si me maltretirao, kako si mi maltretirao decu, porodicu. Prokockao mi sve što imam. E, zato sam došla ovde – uzvratila je Ana.

(TELEGRAF)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS