calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu

BORA SANTANA OBJAVOM ZAGOLICAO MAŠTU PRATIOCA: Milica Kemez trudna!?

Objavio: RHT
23/02/2023 1:30 PM

Bivši učesnik “Zadruge” Bora Santana verio je svoju partnerku, sa kojom se upoznao u pomenutom rijalitiju, Milicu Kemez.

Njih dvoje planiraju veliku svadbu, a Bora je otkrio kako je izgledala prosidba.

Foto: Printscreen YouTube

– Mislio sam da ću imati veću tremu. Vidiš ovu majicu? Hteo sam da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa provalila. Da sam se doterao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Milica nije mogla da spava do 6 ujutru. Legla je tek kad sam krenuo na posao, prava euforija je bila. Jako emotivan i dirljav trenutak za mene i veliki korak – istakao je Bora i otkrio kada planiraju venčanje.

– Najverovatnije će biti u septembru, od srede do nedelje! Tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje – zaključio je Bora.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Borin drugar, pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović, juče je postao otac. Dobio je sina kome je dao ime Damjan, a tim povodom sinoć je organizovano slavlje u restoranu gde je Radanović suvlasnik.

Kemezova i Santana su došli na proslavu, odakle su objavili divnu poruku:

– Veselja su počela. Sloba je dobio sina, a nastavljamo dalje – poručio je on, zbog čega su pojedini pomislili da će njih dvoje takođe uskoro postati roditelji!

“Prelepo, da li je i Milica trudna??? Da li ste vi sledeći?” glasio je jedan od komentara, a odgovor ostaje da sačekamo od para.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS