calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

VISOKE CENE SE*SA: “Znam žene koje za se*s uzmu 5.000 evra i to su starije i ozbiljnije žene”!

Objavio: RHT
22/02/2023 4:00 PM

Moral je kriterijum koji se primenjuje na postupke. On je relativan i definiše se kao oblik društvene svesti, navika i normi.

Foto: HYPETV

Kada kažemo nemoral, u narodu je to odmah usko povezano sa prostitucijom, što do nekle ima logike.

Astronumerolog Ružica Kralj je na tu temu govorila gostujući na Hype televiziji.

“Kolika je cena tih žena što rade na jedno veče i ko su one?” – pitao je voditelj.

“Ja sam čula i do pet hiljada evra, najaktuelnije i najatraktivnije 5.000 evra, za jedno veče traže i dobiju 5.000 evra i verujte one uvek dobiju 5.000 evra , pa dođu kažu i pričaju mi. Ja ne mogu ono što je u tajnosti da kažem javno, ali stvarno dođu i kažu mi one što traže 5.000 evra one i dobiju, a ove što traže 200, 300 evra, one ne dobiju ništa. Ali ja kažem tražite mnogo više da bi ste dobili manje, ako tražite manje nećete dobiti ništa, isto kao na pijaci. Ja nisam verovala, bila sam u čudu, čak šta više tu ima i par starijih, ozbiljnijih lepih žena od pedesetak godina i dobiju 5.000 evra bez problema” izjavila je Ružica Kralj u emisiji “Pretres” voditelja i autora Stefana Usiljanina.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS