calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

TUŽNA VEST: Poginuo pevač grupe “NEMOGUĆE VRUĆE”!

Objavio: RHT
18/02/2023 10:37 PM

Pevač grupe “Nemoguće vruće” Mladen Vidović poginuo je sinoć u 60. godini u saobraćajnoj nesreći kod Doboja.

Foto: Printscreen Facebook

Vest je objavio Josip Dujmović, muzičar i vlasnik portala Glas.ba.

– Opet ružna i tužna vest. Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pevač grupe Nemoguće vruće (autor, među ostalim, njihova hita “Nema cure koja neće”) i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu – napisao je Dujmović.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

– Zateklo nas, ali baš vest koja oduzima svaki smisao. Ti si samo hteo pevati kako je ludo i nemoguće vruće u proleće, u srcu dečaka i devojke… Većeras pevamo za tebe. Peva Rusija. Tvoji drugari iz Nemoguće vruće – napisali su oni.

Grupa je osnovana 1987. a predvodio ju je upravo Mladen. Neke od najpopularnijih pesama su: “Hajde noći padajte”, “Ta, ta djevojka”, “Daj da poljubim i pojedem”, “Ljubav malog Werthera” i “Ameri”.

Izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS