calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

ANABELA ŠOKIRALA JAVNOST: Progovorila o Luninoj novoj trudnoći, ovo je istina!

Objavio: RHT
17/02/2023 11:30 PM

Zadrugar Adam Đogani izazvao je zabunu i podigao veliku prašinu kada je tokom jedne emisije u “Zadruzi” čestitao svojoj sestri Luni Đogani na trudnoći. Međutim, Anabela Atijas, pevačica i majka Lune Đogani, oglasila se i demantovala ovu informaciju.

Foto: Printscreen YouTube

Adam je iskoristio priliku da u javnosti čestita svojoj sestri na trudnoći, rekavši: “Juče sam saznao jednu lepu vest, da je moja sestra Luna trudna. Nek je sa srećom, volim te.” Međutim, nakon ovoga se javnost zapitala da li je ova informacija tačna.

Odmah nakon toga, Anabela Atijas se oglasila i objasnila situaciju. Ona je demantovala da je njena ćerka trudna, naglašavajući da je Adam bio zbunjen i da se Luna nije ponovo zatrudnela nakon spontanog pobačaja koji je nedavno doživela.

Foto: Printscreen

“Koliko mi je Luna rekla, Anđela je trebalo da mu kaže još pre, onda kada je je trudnoća bila u pitanju, ali tek sada je rekla, koliko sam razumela Lunu. Svakako, nije trudna”, kazala je Anabela.

Influencerka Luna Đogani prošla je kroz teško razdoblje kada je doživela spontani pobačaj, nakon što je objavila da je trudna sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim je vezu započela u rijalitiju “Zadruga”. Međutim, sada je jasno da Luna nije ponovo zatrudnela i da se nada da će uskoro ostvariti svoju želju za proširenjem porodice.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS