calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav

PAKAO U NAJAVI: Sudstvo očekuje haos zbog odluke o pokušaju mirenja Nikoline Pišek i dizajnerke!

Objavio: RHT
16/02/2023 10:00 PM

Tužba Nikoline Pišek protiv bivše modne dizajnerke Borne Kotromanić poslata na mirenje

Foto: Printscreen Instagram

Prošle godine u septembru, Nikolina Pišek (49) je podnela privatnu tužbu protiv bivše modne dizajnerke Borne Kotromanić (50) za klevetu, a sada ih je sud poslao na mirenje.

Nikolina je tužila Bornu zbog navoda na društvenim mrežama da konzumira drogu. Sud je izdao nalog kojim se stranke upućuju na pokušaj mirenja u roku od godinu dana, a u tom periodu sud neće nastaviti kazneni postupak. Međutim, čini se da od mirenja neće biti ništa. Kako prenose hrvatski mediji, Nikolina će sa tužbom ići do kraja. Ni Ristovićeva ni Kotromanićeva nisu bile dostupne za komentar. Kad se pisalo o ovoj tužbi, Kotromanićeva ni tad nije bila dostupna za komentar, a Pišekova je samo kratko rekla:

Foto: Instagram/Printscreen

“Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno”.

Sukob između voditeljke i bivše modne dizajnerke počeo je nedugo posle smrti Nikolinog supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo prošle godine u maju.

– Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikad nikom nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini – napisala je tada Borna na društvenoj mreži. Nikolina tad nije komentarisala te navode, ali u komentarima se ubrzo javila Vlatka Pokos (52).

 A kakve to veze ima sa Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije? – odgovorila je Vlatka Borni.

– Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I ‘uspešne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu – dodala je Vlatka.

BONUS VIDEO:

hypetv,rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS