calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

SVE CRNO NA BELO: Za emisiju koja ne postoji na RTS planirali da potroše 780.000 evra, a samo za tri meseca (ne) emitovanja odobrili 32.000 evra!

Objavio: RHT
16/02/2023 12:15 PM

Glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS, Olivera Kovačević, zajedno sa svojim kolegama, planirala je da za emisiju “Jedan dobar dan”, koja nikad nije emitovana, potroši neverovatnih 780.000 evra?!?

Foto: Printscreen / Ilustracija Hype

Ova saznanja Informera potvrđuje i “Peti delimični predračun troškova” za pomenutu emisiju iz septembra 2021. godine, u koji je naša redakcija imala uvid.

Prema podacima iz tog predračuna, koji je, između ostalih, potpisala urednica Zabavnog programa Olivera Kovačević, planirano je da za nepostojeću emisiju “Jedan dobar dan” bude izdvojeno čak 780.000 evra, dok je za samo tri meseca (ne) emitovanja od oktobra do decembra, na ime “primarnih troškova” odobreno 3.748.212,52 dinara, ili oko 32.000 evra?!?

Podsetimo, prema tvrdnjama koje je do sada u javnost izneo predsednik Upravnog odbora RTS Branislav Klanšček, za nevidljivu emisiju, koju je potpisala Kovačevićeva, iz džepova svih građana Srbije isplaćeno čak 14 miliona dinara (oko 120.000 evra).

Foto: Printscreen

Kovačevićeva je od 2020. do danas urednica emisije ‘Jedan dobar dan’, koja se u finansijskim knjigama uredno knjiži i plaća iako nikada nije emitovana! Za ovu nepostojeću emisiju naručena je i posebna scenografija, knjiženi su i isplaćivani troškovi kamermana, urednika, novinara!?! Ta emisija, ako je verovati računovodstvu RTS, emituje se svakoga dana od 13 do 14.30, ali je niko nikada i nigde nije video, ni na RTS, niti bilo gde drugde!?!

Da skandal bude veći, za ‘realizaciju’ nevidljive emisije ‘Jedan dobar dan’ u 2023. godini izdvojeno je još 200.000 evra!

Zbog ove zloupotrebe (neki bi rekli – očigledne pljačke) predsednik UO RTS Branko Klanšček podneo je u ponedeljak krivičnu prijavu protiv Kovačevićeve i direktora Dragana Bujoševića.

hypebih.ba / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS