calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ZBOG OPERACIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Megan Foks šokirala izgledom na dodeli Grammy nagrada (VIDEO)

Objavio: RHT
15/02/2023 9:30 PM

U Los Anđelesu održana dodela prestižnih muzičkih nagrada Gremi, a među zvanicama su bili i verenički par Megan Foks i Mašin Gan Keli.

Foto: Printscreen twitter


Crveni tepih okupirale su, u prvom redu, dive poput Tejlor Svift, Bijonse, Adel i Dženifer Lopez, ali i brojne glumice, među kojima je ponovo najviše pažnje ukrala Megan Foks, ali ne iz pozitivnih razloga.

Glumica je stigla kao pratnja svom vereniku Mašinu Ganu Keliju, a svi danas pričaju o njenom zaleđenom licu, uprkos tome što je odabrala usku belu haljinu, koja je istakla njenu zanosnu liniju.

Osim toga, tu je bio i njen ekscentrični verenik, koji obožava da eksperimentiše s modom, a mnogi se pitaju šta je crnokosa zavodnica videla u njemu.

Kako god bilo, majka trojice sinova potpuno se promenila otkad je s njim, a mnogima ta promena “nije sela”, te smatraju da se ponaša poput zaljubljene tinejdžerke, a ne žene u četvrtoj deceniji. Takođe, s operacijama je počela da preteruje upravo otkad je s njim, ali ona to opravdava činjenicom da boluje od telesne dismorfije.

Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Reč je o poremećaju u kom osoba smatra neke delove svog tela neprivlačnim, ali neki smatraju da je Megan to samo izgovor da opravda svoju opsednutost mladolikim izgledom.

Tako je od jedne od najlepših glumica postala sinonim za ismevanje, a činjenica da sinoć nije mogla da pomera lice samo je dodatno podstakla ne baš tako laskave priče.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS