calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda

OTKRIVAMO! Zašto se muškarci razvode, a zašto žene?

Objavio: RHT
14/02/2023 4:30 PM

Govoreći na temu nedavnog razlaza od supruge Dragane, pa ponovnog pomirenja, modni menadžer Nebojša Grnčarski rekao je da su 10 meseci bili razdvojeni, ali su ipak odlučili da se pomire.

Foto: HYPETV

—Deca su bila prilično zbunjena, jer ih je odluka moje supruge da se odseli prilično iznenadila. Posto pre toga nije bilo reči o razvodu.

Često i okolina izvrši pogrešan uticaj. Tu su uvek neke drugarice. A i ljudima se čini da se oni koji su se razveli ili su slobodni, mnogo bolje provode. 

Realno, mislim da ima smisla da se čovek razvodi dok je jos mlad i kad ima šansu da zasnuje novu porodicu, rekao je Grnčarski koji sa suprugom Draganom ima troje dece.

Na pitanje autorke emisije Snežane Dakić šta misli o muškarcima njegovih godina, oko 55, koji se ponovo žene i zasnivaju porodice, rekao je da to ne razume!

Foto: HYPETV

– Muskarcima mojih godina prosto pripadaju deca starijeg uzrasta.

A imamo i karikaturalnu situaciju da dobro stojeći muskarci prijavljuju da su nezaposleni, pa prebacuju firme, imovinu i automobile na bliske rođake, samo da ne bi plaćali alimentaciju.

Ali to je besmisleno, jer on i dalje ima to dete.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović dodala je da se muškarci cesto prijavljuju i na minimalac, kako bi izbegli plaćanje alimentacije.

-A sve to “da komšiji crkne krava” to jest da toj ženi bude loše.

Alimentacija je pravo deteta, a obaveza majke je da se za to pravo bori, rekla je poznata advokatica, gostujuci u emisiji Male stvari na televiziji Hype.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS