calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve

BLAMAŽA O KOJOJ BRUJI SVET! Umesto gaća ima konac, a svi gledaju u RUKU

Objavio: RHT
13/02/2023 8:30 PM

Jednu od najpopularnijih manekenki i rijaliti zvezdi brutalno ismevaju zbog, kako se navodi, najveće fotošop blamaže.

Foto: Printscreen Instagram

Kendal Džener, jedna od najpopularnijih sestara iz klana Kardašijan-Džener nedavno je stavila tačku na dugogodišnju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom, a sada je zbog jedne greške postala tema “broj1” na mrežama. Ona je objavila na svom Instagramu seriju izazovnih fotografija, a jedna je posebno “zapala za oko” njenim pratiocima. Iako je na fotografiji skoro pa skroz gola, nije to ono što im je privuklo pažnju.

Oni su uočili neverovatnu fotošop grešku na četvrtoj fotografiji koju je Kendal objavila. Na njoj je manekenka u izazovnom kupaćem, koji jedva da je nešto sakrio. Čučnula je, kameri okrenula leđa, a gotovo cela zadnjica je “sevnula”, jer takozvani “konac- tanga” model ništa nije sakrio.

I pored provokativnog izgleda modne zvezde, fanovi su uspeli da uoče fotošop blamažu koja zaista jeste veoma očigledna. Manekenka je toliko izdužila i stanjila ruku da ovaj deo njenog tela potpuno odskače sa fotografije.

“Fotošop je krenuo po zlu na četvrtoj slici”, “Sjajna si, ali šta je sa tvojom rukom na četvrtoj fotografiji?”, “Kao da su je oteli vanzemaljci, pa vratili s greškom”, “Da li je neko zalupio vrata, a tvora ruka greškom ostala na štoku?”, “Šta si to uradila?”, samo su neki od komentara na Instagramu.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS