calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

NIKOLA ROKVIĆ ISKRENO O RODITELJSTVU!

Objavio: RHT
13/02/2023 9:30 PM

Pevač Nikola Rokvić,  postao je roditelj po treći put, do sada se u ulozi roditelja dobro snalazio a sada je otkrio  kako porodica funkcioniše nakon dolaska Angeline u njihov dom.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Rokvić je istakao da su puni radosti i elana, a potom otkrio i da nema redovan san, što je i normalno budući da mora da vodi računa o maloj bebi.

– Nikad lepše. Kada dođe novi život u kuću, to je poseban osećaj. Puni smo radosti, elana i nove pokretačke energije koju novi život donosi. Beba je dobro, lepo spava, pa uspevam i ja a se naspavam koliko mogu – rekao je Nikola. Nikola je takođe dodao i da svaki slobodan trenutak koristi da bude sa porodicom i naslednicom.

– Pokušavam da što više vremena provodim sa Leonom i Simeonom, a Bojana je sada najpotrebnija Angelini – istakao je pevač. Takođe dodaje i da nije strog otac, ali da pravila moraju da se znaju.

Foto: Printscreen Instagram

– Nisam, šta znači strog otac? Volim da se posvetim deci i da im dam ljubav, ali im dajem i ograničenja koja ne smeju da se prelaze. Trudim se da maksimalno učestvujem u njihovom odrastanju i vaspitanju. Mislim da moraju da se znaju granice koje ne bi trebalo da se pređu, da posle ne bi bilo problema – rekao je Nikola za medije.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS