calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
To je ljubav: Maja Marinković mu došla na noge! Naša kamera sve zabilježila Produkcija uništava i upravljava životima, ja nisam htio bit pion! To su sve tamo loši ljudi HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO)

BIVŠI ZADRUGAR BRUTALNO OPLEO PO ŽENI I LJUBAVNICI: Nakon ovih reči Ani i Anđeli NEĆE BITI DOBRO

Objavio: RHT
11/02/2023 4:30 PM

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija ”Zadruga” i tom prilikom žestoko opleo po zadrugarima, ali i Ani Ćurčič i Anđeli Đuričić.

Foto: Printscreen Instagram

– Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ”izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz”, ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula – priča Tomović, pa dodaje:

– Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao ova žena mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Vladimir nije imao lepe reči ni za Anđelu Đuričić.

Foto: Instagram

– Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju ne opere zube, ne istušira se posle se*sa, mnogo je gore biti neuredan nego imati se*s, ali ženo božija bar se uredi posle svega.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS