calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
To je ljubav: Maja Marinković mu došla na noge! Naša kamera sve zabilježila Produkcija uništava i upravljava životima, ja nisam htio bit pion! To su sve tamo loši ljudi HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO)

OVAKO ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Kamera joj ZUMIRALA LICE

Objavio: RHT
11/02/2023 11:00 AM

Aleksandra Nikolić je tokom svog boravka u rijalitiju “Zadruga 6” izazvala brojne kontroverze i reakcije javnosti. Među njima se nalazi i njen lični opis koji se promenio tokom njene karijere pred kamerama.

Foto: Printscreen

Popularna zadrugarka je učinila brojne plastične operacije, uključujući i promenu boje kose sa crne na plavu. Pre ulaska u “Zadrugu 6”, Nikolićeva je izvadila silikone iz usana, ali je svakodnevno izgledala šminkana pred kamerama rijalitija.

Međutim, sada su kamere zabeležile trenutak kada spava, a gledaoci su ostali zatečeni njenim prirodnim izgledom. Fotografija bez šminke brzo se proširila na društvenim mrežama, izazivajući brojne komentare i reakcije.

Neki su komentarisali njeno izgled i upitali se šta je uradila sa svojim izgledom, dok su drugi izrazili šok i užas. Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili njenu hrabrost za prihvatanje svojih prirodnih karakteristika.

Podsetimo, Aleksandra je ušla u “Zadrugu” tokom svog odnosa sa Dejanom Dragojevićem, ali se nakon nekoliko dana okrenula Filipu Caru. Njen život i karijera pred kamerama nastavljaju da izazivaju pažnju i reakcije javnosti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS