calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

ADEL SVOJIM IZGLEDOM OSTAVLJA BEZ DAHA!

Objavio: RHT
07/02/2023 12:15 PM

Održana je 65. dodela Gremi nagrada u Los Ađelesu, a među najvažnijim zvanicama bila je i Adel, koja je već osvojila 15 Gremija do sada. Naime, Adel je osvojila svoj 16. Gremi u karijeri, a ovoga puta za pesmu
” Easy on Me”.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica se pojavila na dodeli nagrada u baršunastoj bordo haljini, sečenoj u struku i sa volanima na gornjem delu i mini šlepom. Jednostavnoj, ali izuzetno upečatljivoj kombinaciji dodala je i efektne
minđuše, dva prstena i narukvicu.

Prilikom preuzimanja nagrade za najbolji solo nastup, Adel je odala počast svom sinu Anđelu.

– Napisala sam ovaj prvi stih pod tušem kada sam odlučila da promenim život svog sina. On je bio samo skroman, ljubazan i pun ljubavi prema meni sve vreme, rekla je Adel.

Adel je imala sedam nominacija za 65. dodelu Gremi nagrada, a njena pesma je osvojila priznanje u kategorijama, uključujući pesmu godine, najbolji muzički spot i ploču godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS