calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO) Nezapamćena tragedija: Jablanica u suzama! Velika tuga! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu

Na ovaj korak se odlučila! Ana Ćurčić priprema iznenađenje Zvezdanu?

Objavio: RHT
06/02/2023 1:00 PM

U Beloj kući situacija se menja iz dana u dan, a to dokazuje i postupak Ane Ćurčić koja je posle niz svađa odlučila da iznenadi svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Foto: Printscreen


– Loša procena, šta sam ja loše rekla? On ne može da opstane sada sa takvom devojkom – rekla je Ana.
– Njega je zabolelo jer je došao da ti kaže šta je bilo sa njom, a ti si rekla da je sve to samo loša procena – kazala je Zorica.
– Pa dobro, ali sam rekla šta mislim. Ako me drvo sada bude pozvalo, da li će mi se javiti? Mislila sam da Zvedanu za Dan zaljubljenih dođu kučići – istakla je Ana.
– Nemoj samo da on sazna za to – dodala je Milica.
– Nemojte to da mu kažete – rekla je Ana.
– Nećemo, ali proveri – rekla je Milica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Tagovi:

  • zadruga
  • Zadruga 6
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS