calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

JAMI OTKILA TAJNE DEVEDESETIH: Progovorila o OPASNIM MOMCIMA, pa otkrila da li je ZAUZETA

Objavio: RHT
06/02/2023 12:30 PM

Pevačica Jasna Milenković Jami, koja izgledom privlači veliku pažnju, karijeru je gradila isključivo na muzici, a o njenom privatnom životu se malo zna. Ipak, u poslednje vreme Jami je sve češće prisutna u medijima, a osim za pevačicu vlada veliko interesovanje medija za njenu ćerku Leu.

Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Jasna Milenković je u emisiji “Premijera Vikend- specijal” istakla koliko je ponosna na njenu naslednicu.

– Ona je prepametna i oprezna, ipak je rasla uz mene i zna šta će i kako će u životu. Stalno joj govorim – vodi računa o sebi, nemoj ni zbog koga da se menjaš, čuvaj i menjaj sebe. Kad tako postaviš priču, nikad nećeš imati problem, uvek ćeš biti voljena i zaljubljena. Taj koji se zaljubi u tebe kakva jesi, ako pokuša da te promeni, to neće biti to.

Na pitanje kakvog muškarca danas traži, Jami je rekla:

– Ja ne tražim… Našli smo se (smeh). Kada sam bila klinka, nešto drugo mi je bilo bitno, a danas, ako uspe da me ućuti, u smislu kad on priča, ja da ga slušam, onda je on čovek za mene. Mog čoveka sebično krijem, to je slatko i lepo, neka ostane to prava intima, to je za četiri zida, a ceo svet je naš.

Jami je takođe otkrila da li je i devedesetih, kada je žarila i palila, bilo bezbedno sići među ljude:

– Za mene je uvek bilo bezbedno. Uvek su me opasni momci svojatali, kao:”To je naša klinka”. Nikada nisam imala problem, do dana današnjeg. I da neko pomisli da mi neko uradi, pa gde ćeš, ne ide?! To je naša Jami! Ja nisam takva osoba, dugo sam godina na estradi, znaju oni s kim imaju posla.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Tagovi:

  • Jami
  • pevačica
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS