calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

HAOS: MILJANA I MARIJA KULIĆ ZAVRŠILE NA SUDU SA OVOM PEVAČICOM!

Objavio: RHT
19/09/2021 11:02 AM

SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA U RIJALITIJU?!

 

Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u rijalitiju.

Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Karanku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Kulić (@marijakulicstar)


– Zakačile smo se u rijalitiju, kao što obično biva. Prijavu protiv mene su podnele Miljana i Marija Kulić. Suđenje je bilo u Palati pravde, prošlog petka. Predali su i snimak, ali na snimku se čuje i da Marija kaže da je ja nisam pogodila predmetom u glavu. A nisam je ni ubila kao što vidite. Iznenađena sam tužbom… Kada sam davala iskaz na sudu, osećala sam se kao najgori kriminalac. Gagi Đogani me je jurio sekirom da me ubije, nisam ga tužila, a javni tužilac uopšte nije reagovao. Bebi Dol me je povredila skalpelom i umalo zaklala, pa se ni tada niko nije oglasio. Zbog ove tužbe sam spremna da idem u zatvor ako treba – objašnjava Saška.

 

 

– Jesmo mi na ratnoj nozi, bilo je svega i svačega između nas, ali pogotovo sada kada je zdravlje u pitanju, želim Mariji i Siniši da ozdrave zbog svoje dece i unučeta. Žao mi ih je, jer niko od nas ne zna šta ga čeka u životu. Mariji opraštam sve, nek joj Bog da ozdravljenje. Eto šta im je Miljana sve pravila, mnogo stresa je dovelo do takvih bolesti. Iskreno sam iznenađena što je Miljana ušla ponovo u rijaliti, a zna u kakvom su joj stanju roditelji. Svaka normalna ćerka bi u ovoj situaciji trebalo da bude uz svoje roditelje – zaključila je Saška za “Star”, a prenose mediji.

 

IZVOR: STAR/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS