calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje!

UČESTALI OBRAČUNI U OBRENOVCU: Pucao u komšiju “zbog buke”!

Objavio: RHT
05/02/2023 12:22 PM

Policija traga za D. K. (29) iz Obrenovca zbog sumnje da je pre dva dana oko 18 sati došao kod komšije A. Ž. (25) i pucao u njega jer ga je dan pre toga upozorio na buku, nezvanično saznajemo. Pucnjava se dogodila u obrenovačkom naselju Rvati, a osumnjičeni, na sreću, nije pogodio žrtvu. Beogradski mediji su preneli da je napadač nedavno izašao iz zatvora gde je proveo pet godina.

Foto: Youtube printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, D. K. je, nakon pucnjave, pobegao sa pištoljem u ruci, a njegov komšija je pozvao policiju, koja je odmah krenula u potragu za napadačem. Na snagu je stupila policijska akcija „Vihor”, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Obrenovac je poslednjih meseci postao grad čestih sukoba. U decembru prošle godine su se za manje od 24 časa dogodila dva obračuna. Tada je napadnut i pretučen N. D. (27), dok je u njegovog druga V. M. (23) pucano iz pištolja. Dan ranije pucano je na S. T. (28).

Nakon istrage prvog slučaja, policija je uhapsila napadača S. Đ. (30) koji je, navodno, član navijačke grupe „Principi” čiji je vođa bio Veljko Belivuk. U drugom slučaju, inspektori su priveli osumnjičenog nasilnika Đ. M. (21).

U maju prošle godine u Obrenovcu je ubijen Branislav Penčić (41), bivši vođa „Hedhantersa” navijačke grupe FK Partizan. Policija je nekoliko dana nakon likvidacije privela U. Š. i I. B. osumnjičene da su umešani u ovo ubistvo. Posle osam meseci skrivanja, u BiH je uhapšen i D. P. (26) koji se tereti za ubistvo Penčića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS