calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

KIM KARDAŠIJAN DIKTIRA: Evo koji modni detalj je apsolutni hit u Srbiji, ali i u starletinom garderoberu! (FOTO)

Objavio: RHT
05/02/2023 11:00 AM

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan nedavno se pojavila na konferenciji u Majamiju u nesvakidašnjem poslovnom outfitu.

Foto: Printscreen

Inspirisana klasičnim ženskim odelima, ona je kombinovala strukirani i dugački sako sa kožnim topom i PVC helankama, dodavši kratke čizme od lateksa i neobičan čoker sa priveskom. PVC helanke su nekada bile trend, ali su u poslednje vreme postale manje popularne.

Foto: Printscreen Instagram

High-street brendovi su dostupne po nižoj ceni, a u Srbiji se mogu naći već od 1.500 dinara.

Foto: Pinterest

Kim se vratila ovom stilu, što bi moglo da označi veliki povratak PVC helanki u modi. Ova odjeća i obuća nije za one koji nisu sigurni u sebe, ali za one kojima je stalo da budu u centru pažnje.

Foto: Pinterest

Podsetimo, Kim Kardašijan je imala saradnju sa modnim brendom “Balenciaga” od koje se distancirala nakon debakla njihove medijske kampanje u kojoj se promovisala dečija pornografija.

BONUS VIDEO

hypebih.ba / glossy.espreso.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS