calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila

DVE GODINE JE MLAĐA OD ANĐELE ĐURIČIĆ: Ovako izgleda ćerka Ane Ćurčić (FOTO)

Objavio: RHT
01/02/2023 7:00 PM

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga poznatog Zvezdana Slavnića, zabeležila je burnu reakciju javnosti nakon svog ulaska u najnoviji sezonu rijalitija “Zadruga”.

Foto: Printscreen Ilustracija

U rijalitiju se suočila sa bivšim mužem i njegovom 20 godina mlađom ljubavnicom, Anđelom Đuričić.

Ana se u rijalitiju predstavila kao ekonomistu i vlasnik kozmetičkog salona, a ima i ćerku i sina iz prvog braka.

Njena ćerka, Iva, samo je dve godine mlađa od Anđele, ljubavnice Zvezdana.

Međutim, gledaoci su se žalili na Anin ponašanje prema Anđeli, dok je Zvezdan štedeo. Iva, ćerka Anine, smatra se za primer, a prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, a sada uživa u doterivanju.

Ova situacija će svakako zanimati javnost i doneti nove iznenađenja u rijalitiju “Zadruga”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS