calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

Aleksandra Mladenović snimala VRUĆE scene sa Vukom Kostićem

Objavio: RHT
30/01/2023 11:00 PM

Aleksandra Mladenović je objavila novu pesmu “Ničija” koja se pojavljuje u seriji “Ubice mog oca”. Spot za pesmu sniman je sa glumcem Vukom Kostićem.

Foto: Printscreen YOUTUBE/GRAND MAGAZIN TV GRAND/YOUTUBE/ALEKSANDRA MLADENOVIC OFFICIAL

Pevačica je priznala da joj je tokom snimanja bilo neprijatno zbog ranije izjave da je Kostić “mnogo dobar frajer”. Iako se nije ranije susretala sa snimanjem takvih scena, Mladenović je ipak uživala u saradnji sa profesionalcem.

“Snimanje vrućih scena sa Vukom Kostićem bilo mi neprijatno” – priznala Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović izbacila je novu pesmu “Ničija” koja je rađena za seriju “Ubice mog oca” i u spotu se pojavljuje i glumac Vuk Kostić. U jednoj emisiji, Aleksandra je priznala da joj je bilo neprijatno zbog snimanja takvih scena sa Vukom, s obzirom na to da je pre dve godine izjavila da on jedan od najboljih frajera na sceni.

Iako je pevačica rekla da joj je bilo neprijatno, ona takođe priznaje da je uživala u snimanju i saradnji sa profesionalcem. “Bilo mi je neprijatno, ali uživala sam u snimanju sa profesionalcem kao što je Vuk. Nikada nisam imala takvo iskustvo, uglavnom je to bilo nešto ležernije”, rekla je Aleksandra u emisiji “Ekskluzivno”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS