calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

Ekskluzivno!Kuma otkrila tajne braka Ane i Zvezdana!Bio je nasilnik, Ana ga je i tad volela!

Objavio: RHT
30/01/2023 2:49 PM

Autor i voditelj emisije “Mlin sa Memom” koja se emituje na Hype televiziji, Memo Haljevac razgovarao je sa kumom rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića i njegove bivše žene Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom.

Foto: HYPETV

Ona je otkrila kakav su život vodili njih dvoje, kakav je Zvezdan bio kod kuće, iznela je sav pakao kroz koji je Ana prosla zbog Slavnićem.

Ona je zajedno sa Anom prošla agoniju poslednjih pet meseci, ali joj je i dala snagu da uđe u rijaliti i obračuna se sa Zvezdanom.

Na pitanje voditelja kako je biti Anina prijateljica u proteklih pet meseci ona je odgovorila da je bilo jako teško, obzirom da je ona sa njom prošla sve ne prospavane noći ovih pet meseci. Gledale su sliku horora, užasa, čovek je pošao po jedno, a odjednom je postao ozbiljan rijaliti igrač, istakla je Milena.

-Ana je uvek imala toleranciju za njega, Ana je žena koja je uvek stajala uz njega sve ove godine, obilazila ga u zatvoru, nosila pakete, negovala mu bolesnu majku.

Ceo intervju o životu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića koji je otkrila njena kuma Milena Kačavenda možete pogledati u videou ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS