calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju bivšu SFRJ i jugoslovenski identitet: “Ima nas” HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON KRIVIČNE PRIJAVE STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Građani Republike Srpske brige i strahove rješavaju lijekovima ANITA ŽESTOKO POTKAČILA MATORU! Najveća životna greška Na Olimpijskim igrama 2024. danas nastupaju Lana Pudar i Aleksandra Samardžić: SRETNO NAŠE DAME Dnevni horoskop za srijedu, 31. juli 2024: Ovnovi buntovni zbog autoriteta, Lavovi sve lako osvajaju, Škorpije podložne nesporazumima Snimak iz vrtića koji je oduševio svijet: Mali ljudi HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene”

OPROSTIO SE! Dejan Pantelić se povlači se malih ekrana!

Objavio: RHT
28/01/2023 11:30 AM

Dejan Pantelić, poznat televizijski voditelj, je najavio kraj svog voditeljskog rada i odlazak sa malih ekrana. U jučerašnjoj emisiji “150 minuta” na televiziji Prva, on se oprostio od svojih vernih gledalaca, ali je naglasio da ne odlazi u penziju. Umesto toga, Pantelić će se baviti poslom iza kamera i prenositi svoje znanje mlađim kolegama.

Foto: Printscreen YouTube

Povlačenje Pantelića sa televizijskog ekrana nije iznenadilo njegove obožavaoce, jer se prethodno oglasio na društvenim mrežama i saopštio da će nakon duge borbe s teškom bolešću karijeru nastaviti iza kamera. Pantelić je 2012. godine dijagnostikovan sa tumorom na krajnicima, što je usledilo sa godinama lečenja.

“Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije… trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete”, napisao je Pantelić na svom Instagram profilu.

Dejan Pantelić je bio jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji, sa dugogodišnjim iskustvom u televizijskom novinarstvu i velikim brojem fanova. Njegovo povlačenje sa voditeljskog mesta je velika gubitak za televizijsku industriju, ali izgleda da će njegov rad iza kamera biti još impresivniji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS