calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal potvrdio da uskoro završava igračku karijeru! “To me je navelo na ovu odluku” (VIDEO) “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 eura”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Slažem ga Jano polahko! “MORAŠ NAUČITI I TI” (VIDEO) Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi LIGA NACIJA Selektor Barbarez o provokacijama Nijemaca: Nemam problem s tim, ovo je za mene posebna utakmica PJEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano Nestala Anastasija Kaurinović (13) iz Doboja: Majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju! NASTAVAK TRILOGIJE Filmski hit prema motivima života Ace Lukasa dobio nastavak: Susjedi s nestrpljenjem očekuju premijeru filma “Stravično”! ODBROJAVANJE JE POČELO “UDARAT ĆU I NA ČELNIKE TELEVIZIJA!” OTVORENE PRIJETNJE MEDIJIMA: Filip Car glumi SILU nad SEDMOM SILOM? “Ko me god bude spomenuo…” “ŽIGOLO SAM, IDE MI DOBRO”: Zola progovorio o babama u Švajcarskoj! Otkrio kako planira da odgaja dijete s Miljanom! Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić: Pratila je i pretukla ženu na njen rođendan, evo zašto MIONA I ŠA URNISALI ANĐELU: Sočnim psovkama je podsjetili na njene FETIŠE! Zašto ZLOUPOTREBLJAVA Gastoza? Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu Apel iz sela Zlate: “Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći – moramo to spriječiti” “DA GA ZOVE PRODUKCIJA DA MU DA PARE, ODMAH BI DOTRČAO” Miljana Kulić se GUŠI U SUZAMA! Čeka je VELIKA ODLUKA! Evo da li će ABORTIRATI

TARA SIMOV TRUDNA!  ČESTITAMO!

Objavio: RHT
25/01/2023 6:30 PM

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Tara Simov objavila je da je u drugom stanju i pokazala svog partnera s kojim će dobiti svoje prvo dete. Ona je ostala upamćena po svojoj skandaloznoj rijaliti vezi sa Nenadom Aleksićem Ša koja je dovela do razvoda Nenada i njegove supruge Ivane Aleksić.

Foto: Printscreen Instagram

Simov je objavila vest o trudnoći na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj pozira sa trudničkim stomakom. Ona je istakla da je nakon par godina shvatila da možda nikada neće biti majka zbog problema sa radom jajnika i materice, međutim, istakla je da su saznali da je trudna i da su prošli kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, ali da je sve u redu.

Tara je obećala svom budućem detetu da će biti najsrećnije dete na svetu i da će svaku muku i bol koju su prošli, dete zaobići. Ona je također izrazila svoju sreću što je partner s kojim čeka bebu baš onaj pravi. Uzbuđenje za rođenje deteta se očekuje u roku nekoliko mesmeseci, a Tara i njen partner su spremni da dočekaju svoje prvo dete i da se okrenu novom poglavlju u svom životu.

Ova vijest je izazvala veliko interesovanje javnosti, posebno zbog Taraine prošlosti u rijalitiju “Zadruga” i veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Mnogi su joj čestitali na trudnoći i željeli joj srećnu porodicu.

Tara Simov će se sada usredsrediti na svog partnera i na čekanje svog prvog deteta, a njenu trudnoću će pratiti brojni fanovi i pratilaci. Ona je istakla da je srećna i zahvalna što je u stanju da bude majka, i da se raduje svom novom poglavlju u životu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS