calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za ovu sedmicu i avgust: Meteorolozi posebno upozoravaju na ovo Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE! Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…”

Saznajte o kome je reč! Dva znaka horoskopa očekuju VELIKE PROMENE!

Objavio: RHT
25/01/2023 7:55 AM

Od 21.januara prvi mlad mesec u znaku vodolije donosi prave promene.

Foto: Pinterest

Vodolija je znak vazduha koji je pod uticajem Urana, planeta koja je zadužena za sve spoljašnje okolnosti koje su iznenadne i neplanirane. Stoga je logično da će ovaj mlad Mesec biti i te kako inicijator mnogo
toga novog što će nas promeniti i naterati da se malo zamislimo nad svim tim promenama.

Saturn je druga planeta koja vlada Vodolijom, što ukazuje da su promene takve da od nas traže odgovornost i zrelost. Uticaj ovog Meseca najvise će osetiti ljudi koji su rodjeni u znaku Vodolije i u znaku Lava.

Vodolije su dugo pod negativnim uticajem Saturna u njihovom znaku koji konačno izlazi iz njihovog znaka 7. marta ove godine. U ovom trenutku najvažnije je da se posvete sebi i da pokrenu proces opraštanja sebi i drugima. Njih dugo muči nemogućnost da se opuste i otpuste mnoge emotivne situacije i odnose koje predugo traju. Vodolije kao znak nisu osobe koje se bave emocijama dubinski i često, ali ovaj period je idealan da se tome okrenu i daju sebi šansu da konačno znaju na čemu su sa sobom.

Foto:Pinterest

A kada su u pitanju Lavovi, njihov trenutni status je veoma oslobađajući i ovaj mlad Mesec u Vodoliji im donosi mogućnost da pokrenu neke nove stvari što se tiče ljubavi i partnerskih odnosa. Najbitnije je znati
kako se osećaju i da raščiste sa sobom stvari iz prošlosti. Lavovska energija dolazi do izražaja u narednih 14 dana, posebno za one Lavove koji su u emotivnim vezama sa Škorpijama i Bikovima.

Ova energija mladog Meseca prija svima nama, omogućuje nam da se konačno probudimo i shvatimo da prošlost treba da ostane prošlost. A ono što nas čeka posebno od marta nadalje jesu mnogo bolje i otvorenije životne staze.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS