calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OGLASIO SE VOJAŽ NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

Objavio: RHT
21/01/2023 7:49 PM

Svi mediji su preneli vest da je Mihajlo Veruović Vojaž, jedan od najpopularnijih mladih repera u zemlji imao saobraćajnu nesreću u kojoj, na svu sreću, nema povređenih.

Foto: Printscreen/YouTube

Međutim, reper je sada objavio na svom Instagram storiju da nije on imao saobraćajnu nesreću, već vozilo ispred njega. Veruović je objavio fotografiju oštećenog automobila, ali je istovremeno objasnio da nije on bio učesnik u nesreći, već da su on i njegova ekipa pomogli čoveku koji je imao nesreću.

Foto: Printscreen Instagram

“Nisam ja imao udes nego vozilo ispred mene. Moja ekipa i ja smo pomogli čoveku koji je imao udes. Napisam sam “Hvala Bogu” jer niko nije povređen”, napisao je Vojaž u svom postu. On je takođe pozvao sve da voze oprezno i završio objavu emotikonom srca.

Foto: Printscreen Instagram

Ova objavu je izazvala pozitivne reakcije mnogih njegovih fanova i poznatih ličnosti, koji su ga pohvalili za njegovu humanost i odgovornost.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS