calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“UDARAT ĆU I NA ČELNIKE TELEVIZIJA!” OTVORENE PRIJETNJE MEDIJIMA: Filip Car glumi SILU nad SEDMOM SILOM? “Ko me god bude spomenuo…” “ŽIGOLO SAM, IDE MI DOBRO”: Zola progovorio o babama u Švajcarskoj! Otkrio kako planira da odgaja dijete s Miljanom! Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić: Pratila je i pretukla ženu na njen rođendan, evo zašto MIONA I ŠA URNISALI ANĐELU: Sočnim psovkama je podsjetili na njene FETIŠE! Zašto ZLOUPOTREBLJAVA Gastoza? Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu Apel iz sela Zlate: “Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći – moramo to spriječiti” “DA GA ZOVE PRODUKCIJA DA MU DA PARE, ODMAH BI DOTRČAO” Miljana Kulić se GUŠI U SUZAMA! Čeka je VELIKA ODLUKA! Evo da li će ABORTIRATI Stanovnici mostarskog naselja organizovali proteste: Ne želimo da nam se dogodi Donja Jablanica RASKRINKAVANJE: Mitrovići platili Anđeli 120.000 eura unaprijed da povuče prijavu za PROTIVPRAVNO LIŠAVANJE SLOBODE – ugovor za Đuričićevu donijela Nina Kovačević! Tajni sastanak organizovao Milan Milošević Elmedine, upamti ja samo pustim, ali nisam glupa! Jana je to shvatila, imaju granice? TOP TEMA Uragan uništava Floridu: Ima mrtvih, oluja iza sebe ostavlja pustoš (VIDEO) Dnevni horoskop za četvrtak, 10. oktobar 2024: Blizanci skloni flert, Škorpije ne nailaze na razumijevanje, Ribama u ljubavi moguće ozbiljne nesuglasice, a Vama? Vozilom sletjeli u Bosnu kod Visokog: Ima mrtvih, jedna osoba se spasila Nasilje ne prestaje: Učesnik rijalitija udaren metalnim predmetom! Jauci odzvanjaju imanjem “Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!” Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah se oglasio i folker: Nebitna je… Prva pobjeda Bosne u ABA 2 ligi: U Skenderiji srušena Sutjeska

JEZIVI PRIZORI U ZADRUZI: Snimak TUČE Milice i Maje Marinković BEZ CENZURE, Car ih razdvajao

Objavio: RHT
21/01/2023 3:55 PM

Maja Marinković, koja je prevarila Bilala čim je napustio rijaliti, doživela je skoro istu sudbinu, kada je videla klip na kom Filip Car krišom priča sa Milicom Veselinović, a odmah nakon toga došlo je do jezive tuče.

Foto: Screenshot

Naime, na internetu se pojavio snimak, gde se vidi da je Maja započela tuču i to tako što je pljunula Milicu.

Milica je skočila na Maju i uhvatila je za kosu.

– Milice nemoj je izazivati, nije joj dobro ovih dana – govorio je Car Milici, govoreći da je Maja trudna.

– Nemojte oovde, to možete kad dođemo kući – nastavljao je Filip.

– Neću, nemoj da ga štipaš. Naravno da neću, je l treba da te vređam ovde trudnu? Je li? Je l treba da te vređam trudnu? – pitala je Veselinovićeva Maju, a onda je Maja skočila i pljunula je, što je isprovociralo Milicu koja ju je uhvatila za kosu, te je krenulo i šutiranje.

Filip Car ih je odvajao dok su obe vrištale, a Maja govorila da je sklone od nje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da ove dve rivalke odmere snage, prethodni put je do karambola došlo zbog Bilala, a ako je sudikti po tome, izgleda da se Maja i Milica u jednom slažu, a to je isti ukus za muškarce.

(Alo)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Tagovi:

  • zadruga
  • Zadruga 6
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS