calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Čeka treće dete sa ženom, a bio je u braku sa muškarcem! Ljubio je čak i JK!

Objavio: RHT
19/01/2023 6:30 PM

Bugarski pevač Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, po treći put postaje otac! 

Foto: Printscreen youtube

Popularni folker koji je snimio i velike hitove sa srpskim pevačicama od početka svoje karijere je prolazio kroz brojne transformacije – oblačio se kao žena, da bi potom potpuno promenio imidž, pustio bradu i nabacio mišiće.

Nedavno je zapalila mreže fotka na kojoj se ljubio sa Jelenom Karleušom, a Azis nikada nije krio svoje se*sualno opredeljenje i javno je pokazivao svoje emotivne partnere. Pre skoro 15 godina stupio je u vezu sa Nikijem Kitaecom, a u oktobru 2006. godine su se i venčali. Njihov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon ne podržava istopolne brakove.

Foto: Printscreen Instagram

Ubrzo je usledio razvod, a Azis se posvetio svojoj ćerki Raji koju je dobio 2007. godine sa najboljom drugaricom Galom. 

Foto: Printscreen Instagram

Bugarski folker je u maju ove godine postao po drugi put otac i to sina, a sada se praiocima pohvalio snimkom ultrazvuka i podelio lepe vesti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS