calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’

Želite uspeh na TikToku? Evo koje je najbolje doba dana za objavu videa na popularnoj aplikaciji!

Objavio: RHT
19/01/2023 6:15 PM

Analize pokazuju da su određeni termini tokom dana i nedelje najbolji za objavljivanje videa, kako bi se poboljšala poseta.

Foto: Ink Drop / Alamy / Alamy / Profimedia

Nije tajna da je TikTok postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, ali možda i jedina platforma koja svima daje šansu da postanu viralna senzacija.

Ako ste već strastveni tiktoker ili želite da postanete popularni, evo kako da poboljšate svoj angažman.

Marketing Hub je analizirao više od 100.000 objava i otkrio u kojim delovima dana tokom čitave nedelje je najbolje objavljivati video klipove, kako bi se povećala vidljivost i postigao veći angažman korisnika na objavljenom sadržaju.

Ovo su njihovi rezultati:

Ponedeljak: 6, 10 i 22 sata

Utorak: 2, 4 i 9 sati

Sreda: 7, 8 i 23 sata

Četvrtak: 9, 12 i 19 sati

Petak: 5, 13 i 15 sati

Subota: 11, 19 i 20 sati

Nedelja: 7, 8 i 16 sati

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS