calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO)

HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR: Škorpijama troškovi, a Lavu SVAĐA

Objavio: RHT
10/09/2021 8:04 AM

Ovan

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osvestite biće prekasno, upozorava dnevni horoskop.

Foto:Printscreen

Bik

Dobijate poklon od partnera, najavljuje dnevni horoskop. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

Blizanci

S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.

Rak

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Lav

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima, upozorava dnevni horoskop. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

Devica

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

Vaga

Vraća vam se samouverenost i optimizam, najavljuje dnevni horoskop. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

Škorpija

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže, upozorava dnevni horoskop. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju.

Strelac

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.

Jarac

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.

Vodolija

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju, savetuje dnevni horoskop.

Ribe

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, ustvari, uopšte nije vaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS