calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

MARKO ĐEDOVIĆ BRUTALNO O LUNI I MARKU: Oni su mi ne bitni i neinteresantni!

Objavio: RHT
15/01/2023 8:00 PM

Marko Đedović je novi voditelj najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”, a ukućani na imanju mu se baš i nisu obradovali.

Foto: Printscreen video YouTube

“”Svi su bili uplašeni. Moj ulazak na velika vrata bukvalno je u njima izazvao šok. Face su im bile skamenjene. Nisu znali da li smeju da mi priđu, kako da me pozdrave. Znaju da mene ne mogu da muljaju i da nisam glup, sem ako svesno ne pustim neke stvari, pa ih sačekam na krivini. Bio sam fin na prvom susretu.”

Pored toga osvrnuo se i na bivše rijaliti učesnike Lunu Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Printscreen Instagram

Jesu li Luna i Marko izvukli najbolje od rijalitija? 

“Ne čitam vesti o njima jer su mi nebitni i neinteresantni. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali ne znam šta su lepo mogli da izvuku, ako zauvek ostanu snimci kako maltretiraš majku. I neko sa kim imaš dete? Ti životi nikad neće biti srećni kad je na takav način sve počelo i dešavalo se. Ja ne mogu da izbacim iz glave scene kad Anabela pada na kolena dok je Marko vređa, a Luna ga posle oralno zadovoljav u toaletu. Ma, znaš šta, kakvi su Lunin roditelji, ona je čak i dobra posle svega. Ona mučena nije mogla da bude bolja, ona je najbolja verzija svojih roditelja. Ona je čak i ekstra.”

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS