calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene…

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! EVO KOGA LJUBI SARA DŽESIKA PARKER!

Objavio: RHT
14/01/2023 11:59 PM

Njujork, SAD – Uzbudljiva vest za sve fanove “Seksa i grada”!

Foto / Pinterest

Poznata kolumnistkinja Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) će se u novoj sezoni serije “And just like that” susresti sa svojom starom ljubavi, Ejdanom Šo (Džon Korbet).

Fotografije sa seta koje su osvanule na Instagram profilima serije i glumice Sare Džesike Parker potvrđuju da Ejdan Šo definitivno vraća u život Keri Bredšo. Na fotografijama se vidi kako se Keri i Ejdan šetaju držeći se za ruku, što je fanove “Seksa i grada” uzdrmalo i izazvalo veliko oduševljenje.

Podsetimo, Zverka, muž Keri Bredšo je u prvoj sezoni serije preminuo, a sada je jasno da se u drugoj sezoni pojavljuje njena stara ljubav Ejdan. Poslednji put su se videli u drugom filmu “Seksa i grada”, a čak su, iako su oboje bili u braku, razmenili romantični poljubac.

Ova vest je izazvala veliku pažnju medija i fanova širom sveta, a mnogi su zainteresovani za to kako će se ova ljubavna priča odvijati u novoj sezoni. Svi čekamo sa nestrpljenjem da vidimo kako će se Keri Bredšo suočiti sa svojom prošlošću i kako će se odvijati njena ljubavna priča sa Ejdanom Šo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS