calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO)

Bili su najpoznatiji rijaliti blizanci! SEĆATE LI SE MIKE I GIBE? Šuškalo se da su PROMENILI POL, a onda su NESTALI!

Objavio: RHT
13/01/2023 10:00 PM

Srpska javnost upoznala je blizance Miku i Gibu Vasić u emisiji “Menjam ženu” u kojoj su se predstavili kao najveći fanovi pevača Milana Stankovića čije su postere imali na gotovo svakom zidu sobe.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon nekoliko godina pauze, slavni blizanci pojavili su se sa svojim roditeljima u rijalitijima Veliki brat i Zadruga u kojima su stekli dodatnu slavu, a mnogi se pitaju gde su sada članovi porodice iz Velike Plane. Mika i Giba istakli su se i kao osobe koje su obožavale da đuskaju pred kamerama, a po izlasku iz rijalitija na društvenim mrežama se pojavila navodno Mikina slika na kojoj je odeven u ženu, te su otpočele spekulacije i da je promenio pol, što je porodica oštro demantovala.

Foto: Printscreen Instagram

“Gledamo sliku i smejemo se. To je Fotošop. Misliš li da bi pored svih nas moji sinovi mogli promeniti pol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Oprosti, ali trebao bi doći kod nas u goste i videti ima li muški polni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rečniku, ali drugačije ti ne znam objasniti. Moraće da pokaže onu stvar da bi se svi uverili da nije postao žena. Ju, svašta”, rekla je Mikina majka Rada tada za Kurir.

“Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako plate napravićemo šou kakav nisu imali. Kada je mogao Brus Džener, što ne bismo mogli i mi?”, rekli su Vasići za Informer.

Foto: Printscreen Instagram

Pored promene pola, kroz njihovu celu javnu karijeru nagađalo se i koje suseksualne orijentacije Mika i Giba Vasić, o čemu su i govorili za medije.

“Mi volimo žene. Bilo je komentara da mi iritiramo svojim vrckanjem, guzama i izgledom, a to iritira i naše roditelje, jer oni znaju da nismo gej. Gibi i meni to ne smeta, mi bismo imali hrabrost i podršku da to kažemo, da jesmo gej”, rekao je Mika jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS