calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

ODLIČNA IDEJA: Ako ne znate šta ćete danas da skuvate za ručak!

Objavio: RHT
11/01/2023 9:15 AM

Brzo i lako

Foto: Pinterest

MUSAKA OD PIRE KROMPIRA

Musaka je, čini mi se, jelo koje ili vole ili ne. Može da se pravi u raznim kombinacijama povrća, a ovaj put musaka od pire krompira.

Stoga, ova verzija musake, gde je osnovica pire krompir, je sjajan način da je napravim na način da se svima sviđa i pojedu u slast.

Sastojci:

  • 1kg krompira (može i pire iz kesice)
  • 500g svinjskog mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1dl soka od paradajza
  • 2 jaja
  • 1dl mleka
  • 2dl pavlake za kuvanje
  • 1 supena kašika kisele pavlake
  • začini po ukusu
  • peršun

Kako se pravi musaka od pire krompira

Krompir skuvati, pa ispasirati, dodati malo maslaca, mleka i začiniti po ukusu pire.

IMG 20201117 123843 scaled

Na malo ulja propržiti sitno iseckan crni i beli kul, dodati meso i začini i dinstati malo. Posle nekog vremena dodati sok od paradajza.

U posudu za pečenje staviti pola pirea, preko dinstano meso, pa sve to pokriti drugom polovinom pirea. Sve to preliti umućenom pavlakom i jajima.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS