calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

POTREBNA VAM JE FRIZURA? Pogledajte na koji način možete da stilizujete svoju kosu za samo 15 minuta!

Objavio: RHT
10/01/2023 11:00 AM

Za ovaj trik su Vam potrebni šnala, fen i odvojenih 15 minuta pred posebnu priliku. Zahvaljujući ovom načinu stilizovanja, imaćete frizuru kao iz salona.

Foto: Printscreen TikTok

U potrazi za volumenom iz korena, naišli smo na ovaj koji ćemo Vam prikazati u nastavku teksta, jako je jednostavan i zahvalan za sve tipove kose.

Kosa je nešto što privlači pažnju kod oba pola. međutim, osobe sa dugom kosom jako često imaju problem sa volumenom iz korena. Na to mogu da utiču vremenske (ne)prilike, suv vazduh i još mnogo drugih faktora na koje ne možemo da utičemo.

Trik je sledeći: pre sušenja kose, stavite šnalu na razdeljak kako biste stvorili volumen i osušite kosu normalno.

Rezultat je lepa i bujna kosa za kojom će se svi okretati. Kako bi proces bio lakši i kako biste bili sigurni da ste sve dobro uradili, samo pogledajte video u nastavku.

IZVOR: TIKTOK/LAURENLOOIS

Tagovi:

  • frizura
  • kosa
  • TikTok
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS