calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’

PODGORICA: Uhapšene dve osobe zbog fizičkog napada na lekara!

Objavio: RHT
09/01/2023 2:58 PM

Crnogorska policija je uhapsila dve osobe, osumnjičene za napad na lekara u jedinici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć (ZHMP) u Podgorici.

Pixabay

Podgorica – Pixabay

Policija je danas saopštila da se uhapšeni zbog sinoćnjeg incidenta terete za krivično delo nasilničko ponašanje.

„Ovo krivično delo su, kako se sumnja, počinili T. R. (23) i L. L. (21) na štetu doktora zaposlenog u Hitnoj medicinskoj pomoći u Podgorici. Oni su sinoć, oko 15 minuta iza ponoći, fizički napali oštećenog na radnom mestu i naneli mu lake telesne povrede konstatovane od dežurnog lekara. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni tužiocu”, navela je policija.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć je prethodno saopštio da je lekar K. D. napadnut tokom obavljanja posla i da je zadobio telesne povrede.

„U prvom mahu lekar je odgurnut, a nakon apela da se smire i upozorenja da će pozvati policiju, jedna osoba je fizički nasrnula na njega i udarila ga glavom, od čega je zadobio posekotinu arkade. Potom je (napadač) počeo da davi lekara, od čega je dobio velike podlive na vratu. Zaposleni su uspeli da ih razdvoje, a u međuvremenu je reagovala policija i tri lica su privedena”, naveo je Zavod.

Zavod dodaje da u jedinicama hitne pomoći u Crnoj Gori nema obezbeđenja, ali da je postignut dogovor da ih policijski službenici često obilaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS