calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila

PROSIDBA NA NOVOGODIŠNJOJ ZABAVI: Zbog onoga što je usledilo, svima je postalo neprijatno (VIDEO)

Objavio: RHT
07/01/2023 11:59 PM

Jedan mladić odlučio je da zaprosi svoju devojku početkom 2023. na podijumu pred svima, ali se nijedno ni drugo nisu najbolje proveli.

Foto: Printscreen

– Želim da ti kažem da sam ludo zaljubljen u tebe. Ti si ljubav mog života i činiš me srećnim čovekom. Hoćeš li se udati za mene? – upitao je on klečeći pred devojkom.

Nastala je neprijatna tišina i čudni pogledi. A kada su svi pomislili da će ga odbiti, odgovorila je potvrdno, ali, po svemu sudeći, samo da ga ne ponizi pred ljudima.

@caesthetically

WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal

♬ original sound – cass

Nakon što su napustili podijum, počela je svađa.

– Zašto si to uradio? – pitala ga je pred prijateljima.

– Ako je nameravala da se uda za njega, mora da je zamislila kako će je zaprositi na neki romantičan način, a ne pijan na novogodišnjoj zabavi – napisala je jedna devojka u komentaru.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS