calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao!

OGLASIO SE OTAC DEČAKA KOG SU PRETUKLI ALBANCI DOK SE VRAĆAO SA BOŽIĆNE LITURGIJE

Objavio: RHT
07/01/2023 5:30 PM

Grupa Albanaca, noćas je oko 2.15 napala mladića Stefana Tomića (18) iz Klokota i nanela mu telesne povrede, dok se sa bratom od tetke vraćao s ponoćne božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu.

Pixabay

Stefanov otac Ivica Tomić ispričao je šta se desilo.

Bili smo na liturgiji u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu, nakon čega je moj sin podlučio da ode kod tetke na kratko. Ja sam sam mlađim sinom otišao kući, a oni su tamo bili. Kada su krenuli od tetke, tu ima jedna kafana i izleteli su Albanci, njih sedam ili osam. Stefanov brat je uspeo da pobegne, ali Stefan nije jer je imao povredu kolena na fudbalu i ne može da trči – priča otac.

Nije ni slutio da će Božić dočekati u policiji i bolnici

On je uspeo da se iskobelja, nekako je pobegao i odvukao se do stanice gde je prijavio slučaj. Oni su njega u stanici držali do sedam ujutru. Mene su oko tri zvali da dođem i ja sam otišao u stanicu, uzeli su izjave i na kraju ga poslali kod lekara da mu saniraju rane.

Nadzorne kamere snimile sve

Restoran gde su sedeli Albanci ima nadzorne kamere, ja sam bio tamo, video sam policiju ali ne žele da daju kamere i niko neće da otvori vrata. Ovo je haos, država u državi i ja više ne znam šta da radim.

Veliki stres na veliki praznik

Ovo je veliki stres za nas, umesto da dočekamo Božić u veselju mi idemo po policiji i bolnicama. Hvala Bogu, dete je bolje, i kod kuće je, trenutno spava.

Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS