calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje

ŽESTOK OKRŠAJ MAJE I ALEKSANDRE Marinkovićeva je nazvala “Carevim kerom”, Nikolićeva je DOKUSURILA!

Objavio: RHT
05/01/2023 10:00 PM

Maja nazvala Aleks ‘Carevim kerom, zaratila sa Filipom zbog svega.

Foto: Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Nenada Macanovića Bebicu.

– Šta vidiš da ima između Cara i Maje – glasilo je pitanje.

– Između Cara i Maje postoje emocije, koje on pokušava da sakrije, a Maja to ne krije. On je štipka za obraz u prolazu, kupovao je neki mir. Bilo je to pre dva dana – rekao je Bebica.

– Bebica komentariše, a čovek upalio sva četiri i vozi u rikverc. Kad onda tu za stolom? Sad kaže da ima neke emocije, a onda da kupuje mir. Pričao je jer sam ja počeo da pričam o njemu na drugačiji način. Gde je to dostojanstvo, muškost? Iz koje epruvete je on izašao? – rekao je Car.

– Gde ponos dođe po svoje, tu ljubav kofere već pakuje – dobacila je Miljana.

Foto: Printscreen

– Sve može, ali ljubav ne može. Ostavio sam prostora za sve, može se desiti razgovor, rasprava, vređanje, zaje**ncija, a ništa više – rekao je Filip.

– Razlika između mene i Filip jer on pokušava da sakrije, ja ne. On se godinama nafilovao što se rijalitija tiče. Malo pre je bilo ugašeno svetlo, obukla sam kupaći kostim, on prolazi, gleda i ne može da veruje. To su neke kvarne stvari – rekla je Maja.

– Jeste, jer vidim ženu u kupaćem kostimu, u januaru smo – rekao je Car.

– Evo to za Novu godinu, to jeste bilo. Znam i ja da ćušnem, ali ja priznam…Nije baš tako da ja potenciram. Što se uvek Maja spominje kao neko treće lice – rekla je Maja.

– Ja bih ostao sa njom u sobi da ja neke stvari radim, mi bežimo od ovoga – rekao je Car.

– Kod mene nema toga: “Kako on svira, tako ja da igram”. Ja nikada neću biti kerić poslušni – rekla je Maja.

– Ti bi sve dala da si kerić i da si na mom mestu – dobacila je Aleks.

Foto: Printscreen

– Ako je ovo ljubav, ja ne želim da budem zaljubljena – rekla je Maja.

– Ja sam te uvredio kada si došla. Želiš da nametneš da mi je loša veza, da te volim. U čemu je problem s tobom? – rekao je Car.

– Miljana kojoj si poklonila parfem nakon moje i njene svađe – rekla je Aleks.

– To samo Maja misli i niko više. Majo preteruješ – dobacila je Zorica.

– Ti i Bilal ste se meni popeli glavu, ja vas onda razoružam za dva minuta i vratim se svojim poslom – rekao je Car.

– Bebica je meni već juče pričao o tome na garnituri kako drugi vide neke stvari koje rade Filip i Zola, a kako ne vidimo Miljana i ja. Imam svađe sa svojim momkom, to je normalno. Ja Filipu verujem, ne verujem da gaji emocije prema njoj, da je štipa i nemam reakciju – rekla je Aleks.

– Ti si žena, žensko si. Ja razvijam model kako sa tobom. Ja kao sa kerom, bacim mu šniclu da me ne ugrize – rekao je Car.

– Vaša veza je ku**c bez mene. Ja jesam luda, ali sam za vas bog i batina – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS