calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O BRAČNOM ŽIVOTU: “Kome treba stres, tu sam”!

Objavio: RHT
04/01/2023 4:30 PM

Neverovatna tranformacija Goginog supruga Marka Gačića iznenadila je mnoge.

Foto: Printscreen Instagram

 Iako je pevač priznao da se mesecima borio sa viškom kilograma koje je uspešno skinuo zahvaljujući zdravom režimu ishrane, istina je malo drugačija.

-Kome treba stres tu sam! Ko želi da smrša, javite se, GogaGačić.com- nasmejala je pevačica sve u studiju.

Foto: Printscreen Instagram

Mada ne izostaju ni komentari da Goga izgleda bolje nego ikada, što pevačica pripisuje svom dečijem duhu i energiji, ali i periodu praznika koji joj izuzetno prija. Kako stvari stoje, Gordana je itekako zadovoljna žena, a kada je reč o željama u narednoj godini mnogi bi rekli i da je veoma skromna.

-Samo da smo živi i zdravi, sve ostalo dođe i prođe. Moram da kažem da sam u prethodnoj godini naučila da ništa ne planiram, ali svakako da kada je ovaj posao u pitanju težim da sve bude što bolje i kvalitetnije. Mada opet kod nas pevača je sve to znak pitanja, da li će pesma biti dobra… U poslednje vreme su najzastupljeniji kaveri, to se najviše snima kod svih nas, ali generalno nemam ništa specijalno u planu, samo da smo živi i zdravi– otkrila je Goga.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS