calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze!

HAOS U SEVERNOJ KOREJI! KIM HITNO REAGOVAO

Objavio: RHT
02/01/2023 1:30 PM

Sa mesta potpredsednika Centralne vojne komisije vladajuće Radničke partije i sekretara Centralnog komiteta stranke, otišao je Pak Džong Čon.

Foto: Screenshot Youtube

Severna Koreja smenila je Pak Džong Čona, najmoćnijeg vojnog zvaničnika posle vrhovnog vođe Kim Džong Una, javili su državni mediji, a prenosi Rojters. Paka, potpredsednika Centralne vojne komisije vladajuće Radničke partije i sekretara Centralnog komiteta stranke, zamenio je Ri Jong Gil, na godišnjem sastanku komiteta prošle sedmice, saopštila je u nedelju državna novinska agencija KCNA bez naveđenja razloga za ovu promenu.

Pjongjang redovno smenjuje članove rukovodstva, a partijski skup na kraju godine često se koristi za najavu kadrovskih rekonstrukcija i važnih političkih odluka, prenosi Rojters.

Državna televizija je prikazala Paka kako sedi pognute glave u prvom redu sale tokom sastanka, dok ostali članovi dižu ruke da glasaju o kadrovskim pitanjima, da bi se kasnije njegovo mesto prikazalo kao upražnjeno.

On takođe nije na fotografijama koje je danas objavila agencija KCNA, a koje prikazuju Kimovu novogodišnju posetu Kumsusan palati Sunca, u kojoj se nalaze tela njegovog dede i oca, za razliku od oktobra kada ga je Pak pratio na putovanju u palatu, navodi britanska agencija.

Centralna vojna komisija stranke, koju predvodi Kim, smatra se najmoćnijim vojnim telom za donošenje odluka u zemlji, iznad ministarstva odbrane. Ri, Pakov naslednik, visoki je vojni komandant koji je već bio na ključnim pozicijama, uključujući načelnika generalštaba vojske i ministra odbrane.


Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS