calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

UKRAJINCI OPASNO NAPALI RUSE! Evo šta se dešava (VIDEO)

Objavio: RHT
02/01/2023 1:15 PM

Ruska vojska u nedelju kasno uveče priznala je da su Ukrajinci juče ispalili četiri rakete M-30 iz samohodnog višecevnog lansera HIMARS, od kojih je jedna pogodila srednju školu u Makajevki u Donabsu u kojoj su bili smešteni ruski mobilisani rezervisti.

Kako javljaju ruski Telegram kanali napad se dogodio u 0,01 sat posle ponoći 1. januara. Otuda se može zaključiti i zašto je juče Ukrajina ceo dan pod žestokim napadima dronova kamikaza. Pretpostavlja se da je u pitanju osveta.

Meštani kažu ruskim izveštačima da su ispaljene četiri rakete, od kojih je ruska PVO obrila tri, dok je četvrta pogodila školu direktno, posle čega je usledila stravična eksplozija.

S druge stane neki snimci ukazuju da PVO nije ni borbeno delovala, već da su sve četiri rakete pale, a udarc poslednje bio je najjači.

Podaci o broju žrtava su oprečni. Prema jednim izvorima oko 50, drugima više od 100, dok neki tvrde da je čak 500 nastradalih, pa i da se radi o pripadnicima grupe Vagner.

Ono što je zanimljivo jeste, da se ova škola nalazi od udaljenosti od linije fronta na oko 10 kilometara.

Među ruskim telegram kanalima širi se vest da je nemar i neporeznost glavni krivac za ovu tragediju i da se traži odgovornost onih koji su smestili mobilisane rezerviste u tu zgradu.


Izvor: ALO

Tagovi:

  • Rusija
  • Ukrajina
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS