calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

NEĆETE ZNATI DA LI DA SE SMEJETE ILI DA PLAČETE: Maca je okitio jelku u TOALETU, a još da vidite u kom delu!

Objavio: RHT
01/01/2023 3:00 PM

Dragan Marinković Maca je u svom duhu okitio jelku koju je smestio u toalet, pa je svoje pratioce jako zasmejao

Foto: Printscreen Instagram

Približio nam se doček Nove godine, a već svi su odavno okitili svoje jelke i napravili svoju novogodišnju čaroliju.

Navikli smo da Dragan Marinković Maca svojim šalama i duhovitim stilom uvek nas zasmeje. Ali je ovaj put otišao korak dalje u tome i sve nas iznenadio.

Tako je o jelci popularne starlete Kim Kardašijan brujao svet, dok su jedni bili oduševljeni idejom ogromnog drveta koje na sebi ima samo veštački sneg i lampice, drugi su poručili da je “jadna”.

Mora se priznati da njena ideja jeste bila neobična i drugačija od svih prethodnih raskošno okićenih jelki, ali glumac Dragan Marinković Maca je ipak poneo titulu “kralja originalnosti”, kako su rekli njegovi pratioci.

On je prijateljima na Instagarmu pokazao svoju novogodišnju jelku, koju je smestio u kupatilo na vodokotlić, ali tu nije kraj. Umesto drveta on je iskoristio vakum gumu za očepljivanje odvoda, a dršku je ukrasio sa nekoliko grančica i toalet papirom.

– Kakva godina… Takvo i kićenje, napisao je Maca pored fotografije i nasmejao fanove koji su mu poručili:

– Maco uvek si bio orginalan, kralju”,

– Suze mi krenuše od smeha, 

– Odlična ideja,

– I ja ću tako….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS