calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

VELIKA RAZMENA ZAROBLJENIKA IZMEĐU UKRAJINE I RUSIJE! Evo šta se dešava

Objavio: RHT
31/12/2022 6:15 PM

Oslobođeni vojnici biće prebačeni u Moskvu.

Foto: Screenshot Youtube

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da je Ukrajina oslobodila 82 zarobljena ruska vojnika u poslednjoj razmeni zarobljenika između dve strane.

“Kao rezultat pregovaračkog procesa 31. decembra, 82 ruska vojnika koja su bila u životnoj opasnosti vraćena su sa teritorije koju kontroliše kijevski režim”, saopštilo je Ministarstvo, prenele su RIA Novosti.

Ministarstvo je preciziralo da će oslobođeni vojnici biti prebačeni u Moskvu avionima vojno-transportne avijacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije na lečenje i rehabilitaciju u medicinskim ustanovama Ministarstva odbrane Rusije.

Svim oslobođenim vojnicima je pružena neophodna medicinska i psihološka pomoć, dodali su iz Ministarstva odbrane.

Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS