calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo

ACA LUKAS ISPUNIO OBEĆANJE: NAPRAVIO SPEKTAKL U KRAGUJEVCU ZA 30.000 LJUDI!

Objavio: RHT
29/08/2021 10:24 PM

Aca Lukas važi za jednu od naših najvećih balkanskih zvezdi a sada je ponovo dokazao i zašto. Poznat je kao neko koje uvek tu da svoju publiku dovede do transa, pa je to uradio i ovog puta na koncertu u Kragujevcu, koji je trebao da bude odložen ali folker je uprkos lošem vremenu nastupao i publici priredio nezaboravno iskustvo.

Publika je bila u transu, čak 30.000 ljudi je prisustvovalo koncertu i pevalo sa Acom koji je rasterao kišu svojim vatrenim nastupom. Malo je reći da je ovo bio jedan veliki događaj za sve prisutne.

Aca Lukas je od početka leta na turneji po Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gde iz noči u noć desetine hiljada fanova čekaju da ga vide i čuju.

Većeras smo dobili potvrdu da je veza između Ace Lukasa i njegove publike toliko jaka da je tu ljubav nemoguće prekinuti ni nevremenom.

S obzirom na to da se najveća žurka na Balkanu održava u vreme epidemioloških mera, velikom spektaklu publika je morala da prisustvuje uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativni rezultat PCR ili antigenskog testa.

I većeras Lukasu je na hipodromu leđa ćuvao njegov a najbolji na Balkanu “Folk House” band, dok su mu gošće bile Kija Kockar i mlada nada naše muzičke scene i  “Hype” produkcije Ruža Rupić.

 

AUTOR: hypebih.ba/M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS