calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom

OPASNI MIGRANTI UHAPŠENI U SRBIJI! KADA ČUJETE O KOME SE RADI ZAPREPASTIĆETE SE

Objavio: RHT
29/12/2022 3:01 PM

U akciji kod Subotice u imrpovizovanom kampu je pronađeno više od 100 iregularnih migranata.

Foto: Screenshot Youtube

Pripadnici Radne grupe MUP-a Srbije za sprečavanje iregularnih migracija i krijumčarenja ljudi na području Subotice uhapsili su 2 muškarca (generala avganistanske vojske i snajperistu) za kojima je Francuska raspisala međunarodne poternice zbog najtežih krivičnih dela i terorizma.

Jedan od uhapšenih je Abdul Basir Hasani, zvani Kapetan, oficir avganistanske vojske, kao i snajperista Mer Hamza, komandir jedinice Badri 313 jedinice u Avganistanu, po čemu je i kamp i dobio ime.

Tokom akcije, policija je pretragom terena pronašla automatsku pušku sa dva pripadajuća okvira i municijom, kao i manju količinu marihuane.

U akciji kod Subotice u imrpovizovanom kampu je pronađeno više od 100 iregularnih migranata, među kojima je 25 bezbednoso interesantnih osoba. Zaplenjena je određena količina oružja i municije, kao i manja količina marihuane, prenosi Kurir.

Pripadnici Radne grupe sproveli su i akciju pojačane kontrole na teritoriji Horgoša, gde su pronašli 93 migranta koji će biti prebačeni u prihvatne centre. Akcije su sprovedene u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, uz angažovanje pripadnika Radne grupe formirane po nalogu ministra unutrašnjih poslova, u saradnji sa novosadskim Odredom Žandarmerije i Upravom granične policije.

Kako se može pročitati na internetu, Badri bataljon 313 je naziv talibanskih komandosa koji su u sebe uvukli i deo komandosa avganistanske armije. Naziv jedinice je usko povezan sa mrežom Hakkani, koja im je navodno omogućila obuku. Ova jedinica označena je kao “kritična u preuzimanju Avganistana”. Mreža Hakani ima važnu poziciju u talibanskoj vojsci, a navodno su i Hakani i Badri ideološki blisko povezane sa Al Kaidom.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS